Food : a culinary history from antiquity to the present

書誌事項

Food : a culinary history from antiquity to the present

under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]

(European perspectives)

Columbia University Press, 2013

  • : pbk

タイトル別名

Histoire de l'alimentation

統一タイトル

Histoire de l'alimentation

大学図書館所蔵 件 / 2

この図書・雑誌をさがす

注記

Translated from the French

This translation originally published: 1999

Includes bibliographical references and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB16574178
  • ISBN
    • 9780231111553
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xviii, 592 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ