The best of Czech cooking

著者
    • Trnka, Peter
書誌事項

The best of Czech cooking

Peter Trnka

(The Hippocrene cookbook library)

Hippocrene Books, 2009

Expanded ed

  • : pbk

タイトル別名

Czech cooking

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注記

Includes index

内容説明・目次

内容説明

While similar to the cuisines of Russia, Hungary, and Poland, Czech cooking is uniquely appealing, practical and elegant. This expanded edition includes 240 easy-to-prepare recipes and a concise guide to Czech aperitifs, wine and beer.

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BB18101993
  • ISBN
    • 9780781812108
  • LCCN
    2011411332
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    x, 403 p.
  • 大きさ
    21 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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