Storage of perishable fruits at freezing temperatures : preliminary report

著者
書誌事項

Storage of perishable fruits at freezing temperatures : preliminary report

by W.V. Cruess, E.L. Overholser and S.A. Bjarnason

(Bulletin / University of California, College of Agriculture, Agricultural Experiment Station, Berkeley, California, no. 324)(University of California publications)

University of California Press, 1920

タイトル別名

Storage of perishable fruits

この図書・雑誌をさがす
注記

Cover title

関連文献: 2件中  1-2を表示
  • Bulletin

    University of California, College of Agriculture, Agricultural Experiment Station, Berkeley, California

    University of California Print. Office

  • University of California publications

    University of California Press

詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BB18251464
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Berkeley
  • ページ数/冊数
    p. 26-43
  • 大きさ
    24 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ