Bibliographic Information

応用栄養学

灘本知憲編

(新食品・栄養科学シリーズ)

化学同人, 2015.4

第4版

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 88 libraries

Note

ガイドライン準拠

参考書: p229-230

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序論
  • 栄養マネジメント
  • 食事摂取基準の基礎的理解
  • 妊娠期、授乳期の栄養
  • 新生児期、乳児期の栄養
  • 幼児期の栄養
  • 学童期の栄養
  • 思春期の栄養
  • 成人期の栄養
  • 高齢期の栄養
  • 生活活動、スポーツと栄養
  • 環境と栄養

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB18469356
  • ISBN
    • 9784759816389
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    xii, 249p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top