Bibliographic Information

応用栄養学

近藤和雄, 鈴木恵美子, 藤原葉子編

(新スタンダード栄養・食物シリーズ, 10)

東京化学同人, 2015.4

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 149 libraries

Note

参考図書: 節末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 栄養マネジメント(栄養ケア・マネジメント;食事摂取基準の基礎的理解)
  • 第2部 ライフステージと栄養(概論;妊娠期;授乳期;新生児期、乳児期;幼児期;学童期;思春期;成人期;閉経期(更年期);高齢期;労作栄養;運動・スポーツと栄養)
  • 第3部 ライフスタイルと栄養(環境と栄養)
  • 付表 厚生労働省日本人の食事摂取基準(2015年版)(抜粋)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB18627865
  • ISBN
    • 9784807916702
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 292p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top