Bibliographic Information

氷温食品入門

山根昭彦著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2015.5

改訂版

Title Transcription

ヒョウオン ショクヒン ニュウモン

Available at  / 48 libraries

Note

参考文献: p178-179

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 0℃以下は本当に死の世界か
  • 2 伝承技術に秘められた「寒」を生かす知恵
  • 3 氷温—0℃以下の生なる世界
  • 4 氷温関連技術と新技術開発
  • 5 生態氷温と過冷却温度の利用
  • 6 全国に拡がる氷温食品
  • 7 医学・獣医学への展開

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB18817044
  • ISBN
    • 9784889272420
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 179p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top