Bibliographic Information

旬の一皿

旭屋出版編集部編

旭屋出版, 2015.4

Other Title

旬の一皿 : 食材目利きガイド : 旬菜・旬魚の144皿

Japanese, Italian, Wine Bar, Izakaya

Title Transcription

シュン ノ ヒトサラ

Available at  / 12 libraries

Note

参考文献: 巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 旬菜の一皿(菜の花;新玉ネギ;春キャベツ;アスパラガス;筍 ほか)
  • 旬魚の一皿(マダイ;カツオ;ホタテ貝;あさり;サワラ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB18918711
  • ISBN
    • 9784751111390
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    207p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top