むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き

Bibliographic Information

むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き

島谷宗宏著

(Japanese-English bilingual books)

誠文堂新光社, 2015.6

Other Title

Handbook on Japanese food : carving techniques for seasonal vegetables

Title Transcription

ムキモノ ハンドブック : ニホン リョウリ : シキ オリオリ ノ リョウリ オ イロドル ヤサイ ノ カザリギリ : エイゴヤクツキ

Available at  / 18 libraries

Note

「日本料理最新むきもののワザ」(2012年刊)の改題,一部抜粋し英語訳をつけて再構成

Description and Table of Contents

Description

日本料理に華を添える飾り切り「むきもの」。日本特有の美しい技術、基本を中心にした50点の事例を英語訳付きで詳しく解説します。

Table of Contents

  • むきものの基本(四角;半月;いちょう ほか)
  • 四季の料理を彩る(わらびだいこん;千枚桜花だいこん;だいこんけん ほか)
  • フルーツのむきもの(結びレモン;いちご;りんご ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB19320824
  • ISBN
    • 9784416715307
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top