むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き
Author(s)
Bibliographic Information
むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き
(Japanese-English bilingual books)
誠文堂新光社, 2015.6
- Other Title
-
Handbook on Japanese food : carving techniques for seasonal vegetables
- Title Transcription
-
ムキモノ ハンドブック : ニホン リョウリ : シキ オリオリ ノ リョウリ オ イロドル ヤサイ ノ カザリギリ : エイゴヤクツキ
Access to Electronic Resource 1 items
Available at / 18 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
「日本料理最新むきもののワザ」(2012年刊)の改題,一部抜粋し英語訳をつけて再構成
Description and Table of Contents
Description
日本料理に華を添える飾り切り「むきもの」。日本特有の美しい技術、基本を中心にした50点の事例を英語訳付きで詳しく解説します。
Table of Contents
- むきものの基本(四角;半月;いちょう ほか)
- 四季の料理を彩る(わらびだいこん;千枚桜花だいこん;だいこんけん ほか)
- フルーツのむきもの(結びレモン;いちご;りんご ほか)
by "BOOK database"