流れと要点がわかる調理学実習 : 豊富な献立と説明

Bibliographic Information

流れと要点がわかる調理学実習 : 豊富な献立と説明

香西みどり, 綾部園子編著

光生館, 2015.9

Other Title

調理学実習 : 流れと要点がわかる : 豊富な献立と説明

Title Transcription

ナガレ ト ヨウテン ガ ワカル チョウリガク ジッシュウ : ホウフ ナ コンダテ ト セツメイ

Available at  / 62 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 講義編(日本料理・中国料理・西洋料理について;献立作成について)
  • 第2部 実習編(ガイダンス:調理実習を学ぶにあたって;日本料理;中国料理;西洋料理;正月料理;菓子類;単品料理)
  • 付録

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB19790806
  • ISBN
    • 9784332050391
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 179p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top