Bibliographic Information

ひとり分の和食

ベターホーム協会編集

ベターホーム協会, 2015.12

Title Transcription

ヒトリブン ノ ワショク

Available at  / 31 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 肉の和おかず(豚肉のみそくわ焼き;温しゃぶ ほか)
  • 丼ごはん・めん類(とうふとじゃこの丼;まぐろの山かけ丼 ほか)
  • 魚の和おかず(さけの照り焼き;さけのみそ炒め ほか)
  • 野菜の小おかずと常備菜(ピーマンのきんぴら;ピーマンの焼きびたし ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB20142519
  • ISBN
    • 9784865860177
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top