食品造粒技術ハンドブック

Bibliographic Information

食品造粒技術ハンドブック

吉田照男著

(CMC books)

シーエムシー出版, 2016.2

Other Title

Handbook of granulation technique for food material

Title Transcription

ショクヒン ゾウリュウ ギジュツ ハンドブック

Available at  / 26 libraries

Note

参考文献: p237-238

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 造粒の基礎
  • 第2章 造粒機の特徴と運転管理
  • 第3章 造粒プロセス関連技術
  • 第4章 造粒機のスケールアップ
  • 第5章 バインダの活用法
  • 第6章 造粒工程の環境管理
  • 第7章 造粒プラントの品質管理
  • 第8章 食品加工技術

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Details

  • NCID
    BB20641676
  • ISBN
    • 9784781310886
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 238p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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