たのしい調理 : 基礎と実習

Author(s)

    • 安藤, 真美 アンドウ, マミ
    • 村上, 恵 ムラカミ, メグミ
    • 久木野, 睦子 クギノ, ムツコ
    • 富永, しのぶ トミナガ, シノブ
    • 丸山, 智美 マルヤマ, サトミ
    • 杉山, 寿美 スギヤマ, スミ
    • 赤石, 記子 アカイシ, ノリコ

Bibliographic Information

たのしい調理 : 基礎と実習

山内知子著者代表

医歯薬出版, 2016.4

第5版

Other Title

Joyful cooking : basic and practice

Title Transcription

タノシイ チョウリ : キソ ト ジッシュウ

Available at  / 66 libraries

Note

「日本食品標準成分表2015(七訂)」準拠

その他の著者: 安藤真美, 村上恵, 久木野睦子, 富永しのぶ, 丸山智美, 杉山寿美, 赤石記子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 序論
  • 第2章 日本料理
  • 第3章 西洋料理
  • 第4章 中国料理
  • 第5章 諸外国料理
  • 付録

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB21167912
  • ISBN
    • 9784263706534
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 235p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top