食品衛生学
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生学
(食べ物と健康, 5)
三共出版, 2016.3
第2版
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイガク
Available at / 50 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Ta12||5 2版40022174
-
Academic Information Center, The Jikei University School of Medicine
QU145.5||Ta120a||511088214
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考図書: p229-230
第2刷(2018.10)のページ数: 245p
第2刷の参考図書: p239-240
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食品衛生と法規
- 2 食品の変質
- 3 食中毒
- 4 食品による感染症・寄生虫症
- 5 食品中の汚染物質
- 6 食品添加物
- 7 食品衛生管理
- 8 食品の表示
by "BOOK database"