Bibliographic Information

食品衛生学

池田隆幸編著 ; 浅野行蔵 [ほか] 共著

(食べ物と健康, 5)

三共出版, 2016.3

第2版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 50 libraries

Note

参考図書: p229-230

第2刷(2018.10)のページ数: 245p

第2刷の参考図書: p239-240

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生と法規
  • 2 食品の変質
  • 3 食中毒
  • 4 食品による感染症・寄生虫症
  • 5 食品中の汚染物質
  • 6 食品添加物
  • 7 食品衛生管理
  • 8 食品の表示

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21247013
  • ISBN
    • 9784782707494
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    235p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top