Bibliographic Information

ベストオブチーズケーキ!

石橋かおり著

(講談社のお料理BOOK)

講談社, 2015.11

Other Title

Best of cheesecake

Title Transcription

ベスト オブ チーズ ケーキ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

定番“ベイクド”も大人気“レア”も「はずれ」なしの40レシピ。

Table of Contents

  • N.Y.チーズケーキ&ベイクドレアチーズケーキ(プレミアムホワイトチョコN.Y.チーズケーキ;ダブルキャラメルN.Y.チーズケーキ ほか)
  • オールドファッションベイクドチーズケーキ&ベイクドメレンゲチーズケーキ(ダークチェリーデニッシュ風ベイクドチーズケーキ;かぼちゃのチーズケーキ ほか)
  • スフレチーズケーキ(抹茶のジャポネスフレチーズケーキ;マンゴーのスフレチーズケーキ ほか)
  • サワークリームトップチーズケーキ(ベリーのサワークリームトップチーズケーキ;バナナ&チョコのサワークリームトップチーズケーキ ほか)
  • レアチーズケーキ&ババロア風レアチーズケーキ&ムースレアチーズケーキ(いちごのレアチーズケーキ;チョコマーブルのレアチーズケーキ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21337954
  • ISBN
    • 9784062996600
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top