日本料理店のだし図鑑

Bibliographic Information

日本料理店のだし図鑑

柴田書店編

柴田書店, 2016.5

Title Transcription

ニホン リョウリテン ノ ダシ ズカン

Available at  / 45 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • だしの基本材料
  • 基本のだしの取り方
  • 材料別、各種のだし
  • だしの展開—八方だしとは、煎り酒とは何か
  • だし材料の応用
  • わが店のだしの生かし方
  • そばうどん店のだしの作り方
  • だしの歴史
  • 料理の作り方

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB21640883
  • ISBN
    • 9784388062317
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    211p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top