Bibliographic Information

健康を考えた調理科学実験

今井悦子, 安原安代編著 ; 綾部園子 [ほか] 著

アイ・ケイコーポレーション, 2009.3

改訂3版

Other Title

調理科学実験 : 健康を考えた

Title Transcription

ケンコウ オ カンガエタ チョウリ カガク ジッケン

Available at  / 2 libraries

Note

その他の著者: 小口悦子, 笠松千夏, 加藤和子, 川染節江, 柴田圭子, 渋川祥子, 武田珠美, 土屋京子, 長尾慶子, 松本美鈴, 宮下ひろみ, 柳沢幸江, 吉田真美

引用・参考文献: p209

Details

  • NCID
    BB21737522
  • ISBN
    • 9784874922217
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    213p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top