The new book of Middle Eastern food

書誌事項

The new book of Middle Eastern food

Claudia Roden

(Borzoi books)

A.A. Knopf, 2001

Rev. ed

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注記

Description based on: 10th printing, 2014

First published: T. Nelson, 1968

Previous rev. ed.: Viking, 1985

"This is an updated and very much enlarged edition of A book of Middle Eastern food ... 1968"--P. [1]

Includes bibliographical references (p. 493-494) and index

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB22029335
  • ISBN
    • 0375405062
  • LCCN
    00708864
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    x, 513 p., [24] p. of plates
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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