Grain-based products and their processing

書誌事項

Grain-based products and their processing

editors, Colin Wrigley ... [et al.]

(Encyclopedia of food grains, v. 3)

Academic Press, an imprint of Elsevier, c2016

大学図書館所蔵 件 / 8

この図書・雑誌をさがす

注記

Other editors: Harold Corke, Koushik Seetharaman, Jon Faubion

Includes bibliographical references

内容説明・目次

内容説明

"First edition 2004 (as Encyclopedia of Grain Science)"--Title page verso.

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB22576167
  • ISBN
    • 9780128035351
  • 出版国コード
    ne
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Amsterdam
  • ページ数/冊数
    xxxiv, 502 p.
  • 大きさ
    29 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ