食品分析化学
Author(s)
Bibliographic Information
食品分析化学
(新スタンダード栄養・食物シリーズ, 18)
東京化学同人, 2016.12
- Title Transcription
-
ショクヒン ブンセキ カガク
Available at / 186 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.5/Sh57/18110071463
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.5||Sh69||1840017272
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.5:To46:185011153532
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 分析化学の基礎(分析データの取扱い;分析化学に関わる基礎理論;容量分析、重量分析、吸光光度分析の原理)
- 第2部 食品成分の分析(食品成分の定性分析;食品成分の定量分析)
- 第3部 物質の精製(溶媒の濃縮(除去);抽出と二相分配;クロマトグラフィー;電気泳動とアフィニティークロマトグラフィー;物質の単離)
- 第4部 機器分析(質量分析;分光分析;スペクトルを利用した有機化合物の構造解析)
by "BOOK database"