米、麵、魚の国から : アメリカ人が食べ歩いて見つけた偉大な和食文化と職人たち

Bibliographic Information

米、麵、魚の国から : アメリカ人が食べ歩いて見つけた偉大な和食文化と職人たち

マット・グールディング著 ; 羽田詩津子訳

扶桑社, 2016.12

Other Title

Rice noodle fish : deep travels through Japan's food culture

Title Transcription

コメ メン サカナ ノ クニ カラ : アメリカジン ガ タベアルイテ ミツケタ イダイ ナ ワショク ブンカ ト ショクニンタチ

Available at  / 37 libraries

Description and Table of Contents

Description

寿司、懐石料理、立ち飲み屋、ラーメン、お好み焼き…米記者が深い洞察で描く、日本の食の深さと幅広さと美味。2016年最優秀トラベル・ブック&フィナンシャル・タイムズ2016年ベストブックス。

Table of Contents

  • 第1章 東京
  • 第2章 大阪
  • 第3章 京都
  • 第4章 福岡
  • 第5章 広島
  • 第6章 北海道
  • 第7章 能登

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB22903638
  • ISBN
    • 9784594076139
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    245p, 図版 [16] p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top