米、麵、魚の国から : アメリカ人が食べ歩いて見つけた偉大な和食文化と職人たち
Author(s)
Bibliographic Information
米、麵、魚の国から : アメリカ人が食べ歩いて見つけた偉大な和食文化と職人たち
扶桑社, 2016.12
- Other Title
-
Rice noodle fish : deep travels through Japan's food culture
- Title Transcription
-
コメ メン サカナ ノ クニ カラ : アメリカジン ガ タベアルイテ ミツケタ イダイ ナ ワショク ブンカ ト ショクニンタチ
Available at / 37 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
寿司、懐石料理、立ち飲み屋、ラーメン、お好み焼き…米記者が深い洞察で描く、日本の食の深さと幅広さと美味。2016年最優秀トラベル・ブック&フィナンシャル・タイムズ2016年ベストブックス。
Table of Contents
- 第1章 東京
- 第2章 大阪
- 第3章 京都
- 第4章 福岡
- 第5章 広島
- 第6章 北海道
- 第7章 能登
by "BOOK database"