Bibliographic Information

野菜・果物の料理

江原絢子編集

(食材別料理書集成 / 江原絢子編・解説, 第3巻)

クレス出版, 2017.1

  • : セット

Other Title

野菜果物の料理

野菜菓物料理法 : 家庭實用

果蔬利用四季活用漬物製法

Title Transcription

ヤサイ クダモノ ノ リョウリ

Available at  / 47 libraries

Note

付: 参考文献

Contents of Works

  • 家庭實用野菜菓物料理法 / 藤村棟太郎著
  • 毎日の御惣菜野菜と摘草の炊法 / 家庭乃顧問社編纂
  • 果物の調理と飲物の作り方 / 亀岡泰躬著
  • おいしい漬物のつけかた : 果蔬利用・四季活用漬物製法 / 川崎甫著

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 家庭実用 野菜果物料理法—藤村棟太郎/大学館/明治38年
  • 毎日の御惣菜 野菜と摘草の炊法—九州家庭乃顧問社編/九州家庭乃顧問社出版部/大正6年
  • 果物の調理と飲物の作り方—亀岡泰躬/大日本雄弁会講談社/昭和6年
  • おいしい漬物のつけかた—川崎甫/泰文館/昭和6年

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23015540
  • ISBN
    • 9784877339463
    • 9784877339494
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    1冊, 図版3枚
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top