プロに学ぶ新カレー教本 : 人気21店の作り方・考え方

Bibliographic Information

プロに学ぶ新カレー教本 : 人気21店の作り方・考え方

旭屋出版書籍編集部編

旭屋出版, 2015.8

Other Title

Modern curry cookbook for professional

Title Transcription

プロ ニ マナブ シン カレー キョウホン = ニンキ 21テン ノ ツクリカタ カンガエカタ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • カレーづくりのためのスパイスの知識と調理テクニック
  • 人気店・有名店のカレー技術 注目のレシピと考え方(ラヒ パンジャービー・キッチン;オリエンタルビストロ 桃の実;南インドカレー&バル エリックサウス;ロッダグループ;スパイシービストロ タップロボーン;ヒマニレストラン;印度料理シタール;アンジャリ;インド家庭料理 ラニ;フレンチカレー スプーン ほか)

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Details

  • NCID
    BB23543607
  • ISBN
    • 9784751111536
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    199p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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