プロに学ぶ新カレー教本 : 人気21店の作り方・考え方
Author(s)
Bibliographic Information
プロに学ぶ新カレー教本 : 人気21店の作り方・考え方
旭屋出版, 2015.8
- Other Title
-
Modern curry cookbook for professional
- Title Transcription
-
プロ ニ マナブ シン カレー キョウホン = ニンキ 21テン ノ ツクリカタ カンガエカタ
Available at / 4 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- カレーづくりのためのスパイスの知識と調理テクニック
- 人気店・有名店のカレー技術 注目のレシピと考え方(ラヒ パンジャービー・キッチン;オリエンタルビストロ 桃の実;南インドカレー&バル エリックサウス;ロッダグループ;スパイシービストロ タップロボーン;ヒマニレストラン;印度料理シタール;アンジャリ;インド家庭料理 ラニ;フレンチカレー スプーン ほか)
by "BOOK database"