Bibliographic Information

基礎栄養学

五明紀春 [ほか] 編集

(スタンダード人間栄養学)

朝倉書店, 2017.4

第2版

Other Title

Basic nutrition science

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 84 libraries

Note

その他の編集: 渡邉早苗, 山田哲雄, 宮崎由子

参考図書: p115-116

「日本人の食事摂取基準 (2020年版)」(14p ; 24cm) 付いているものもあり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 人間栄養学(栄養の概念(現代の食生活);食物の摂取;消化・吸収と栄養素の体内動態(身体と栄養);エネルギー代謝)
  • 第2部 栄養素の代謝と役割(たんぱく質の栄養;炭水化物の栄養;脂質の栄養;ビタミンの栄養;ミネラル(無機質)の栄養;水と電解質の栄養;栄養素の発見と推進)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23587941
  • ISBN
    • 9784254610611
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 131p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top