Bibliographic Information

応用栄養学

五明紀春 [ほか] 編集

(スタンダード人間栄養学)

朝倉書店, 2017.4

第2版

Other Title

Applied nutrition science

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 79 libraries

Note

その他の編集: 渡邉早苗, 山田哲雄, 吉野陽子

参考図書: p133-136

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 栄養管理の基礎(人の栄養必要量(食事摂取基準);人の成長・発達と加齢(老化);栄養管理プロセス)
  • 第2部 ライフステージと栄養管理(妊娠期の栄養管理;授乳期と新生児期・乳児期の栄養管理;幼児期の栄養管理;学童期の栄養管理;思春期・青年期の栄養管理;成人期・更年期の栄養管理;老年期の栄養管理)
  • 第3部 運動・ストレス・環境と栄養管理(運動・スポーツと栄養管理;ストレス、生体リズムと栄養管理;環境と栄養管理)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23588070
  • ISBN
    • 9784254610628
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 155p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top