食事コーディネートのための主食・主菜・副菜料理成分表

Bibliographic Information

食事コーディネートのための主食・主菜・副菜料理成分表

針谷順子, 足立己幸共編著

群羊社, 2017.6

第4版

Other Title

食事コーディネートのための主食主菜副菜料理成分表

主食・主菜・副菜料理成分表 : 食事コーディネートのための

主食主菜副菜料理成分表 : 食事コーディネートのための

Food & nutrition database of the core dishes - shushoku, shusai, fukusai for coordinating a quality diet

Title Transcription

ショクジ コーディネート ノ タメ ノ シュショク・シュサイ・フクサイ リョウリ セイブンヒョウ

Available at  / 100 libraries

Note

日本食品標準成分表2015年版七訂による最新データ

Details

  • NCID
    BB23864724
  • ISBN
    • 9784906182879
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    148p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top