Bibliographic Information

鍋の料理と前肴

志の島忠著

(新しい日本料理 / 志の島忠編著)

旭屋出版, 2016.10

縮刷版

Title Transcription

ナベ ノ リョウリ ト マエザカナ

Available at  / 7 libraries

Note

1988.11刊を縮刷し、再発行したもの

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 日本料理の鍋—お馴染みの鍋十七趣
  • ふるさとの味自慢鍋
  • 多人数鍋と銘々鍋
  • 鍋と料理の出会い—料理専門店の献立と鍋
  • 鍋とともに味わう逸品・前肴
  • 料亭の鍋と前肴
  • 器と演出を愉しむ変わり鍋—伝統の趣向鍋と前肴
  • 陶板焼き鍋と前肴
  • 異国趣味の鍋と前肴
  • 鍋の材料のいろいろ
  • 鍋料理の器の愉しみ
  • 鍋と前肴の調理—作り方と基礎知識

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB24107553
  • ISBN
    • 9784751112335
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    411p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top