Bibliographic Information

食品衛生学 : 食の安全性を理解するために

西瀬弘, 檜垣俊介, 和島孝浩著

(はじめて学ぶ健康・栄養系教科書シリーズ, 11)

化学同人, 2017.8

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク : ショク ノ アンゼンセイ オ リカイ スル タメ ニ

Available at  / 117 libraries

Note

参考文献: p155-157

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食品衛生と法規
  • 2章 食品の変質
  • 3章 食中毒
  • 4章 経口感染症・寄生虫症
  • 5章 食品中の汚染・有害物質
  • 6章 食品添加物
  • 7章 食品の衛生管理
  • 8章 食品の安全性問題

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB24329125
  • ISBN
    • 9784759818604
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    viii, 166p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top