Bibliographic Information

食品の化学・物性と機能性

中山勉, 和泉秀彦編集

(食品学, 1)

南江堂, 2017.9

改訂第3版

Other Title

General food science

食品の化学物性と機能性

Title Transcription

ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ

Available at  / 95 libraries

Note

参考図書: p[167]-169

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 序論
  • 2章 食品の主要成分
  • 3章 食品の嗜好成分
  • 4章 食品成分の反応
  • 5章 食品の物性
  • 6章 食品の機能性

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Details

  • NCID
    BB24636951
  • ISBN
    • 9784524255986
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 184p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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