Bibliographic Information

食品の分類と利用法

中山勉, 和泉秀彦編集

(食品学, 2)

南江堂, 2017.9

改訂第3版

Other Title

Chemistry of food components

Title Transcription

ショクヒン ノ ブンルイ ト リヨウホウ

Available at  / 86 libraries

Note

参考図書: p[209]-212

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 序論
  • 2章 食品成分表
  • 3章 植物性食品
  • 4章 動物性食品
  • 5章 油糧食品
  • 6章 甘味料・調味料・香辛料・嗜好飲料
  • 7章 微生物利用食品
  • 8章 バイオ食品
  • 9章 食品の生産・加工・流通

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Details

  • NCID
    BB24637353
  • ISBN
    • 9784524255993
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiii, 228p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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