Bibliographic Information

食品材料と加工,貯蔵・流通技術

日本フードスペシャリスト協会編

(食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編, 2)

建帛社, 2017.9

Other Title

食品材料と加工貯蔵流通技術

Title Transcription

ショクヒン ザイリョウ ト カコウ , チョゾウ ・ リュウツウ ギジュツ

Available at  / 84 libraries

Note

主要参考文献: p224

索引: p225-229

Related Books: 1-1 of 1

  • 食物学

    日本フードスペシャリスト協会編

    建帛社

Details

  • NCID
    BB24644326
  • ISBN
    • 9784767906034
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 229p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top