Bibliographic Information

食物学

日本フードスペシャリスト協会編

建帛社

Title Transcription

ショクモツガク

Search this Book/Journal

Related Books: 1-4 of 4

  • 食品材料と加工,貯蔵・流通技術

    日本フードスペシャリスト協会編

    建帛社 2022.7 第2版 食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編 2

    Available at 49 libraries

  • 食品の成分と機能

    日本フードスペシャリスト協会編

    建帛社 2021.3 第2版 食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編 1

    Available at 63 libraries

  • 食品材料と加工,貯蔵・流通技術

    日本フードスペシャリスト協会編

    建帛社 2017.9 食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編 2

    Available at 84 libraries

  • 食品の成分と機能

    日本フードスペシャリスト協会編

    建帛社 2017.9 食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編 1

    Available at 85 libraries

Details

  • NCID
    BB24629526
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    und
  • Place of Publication
    東京
Page Top