Cereals in a European context : First European Conference on Food Science and Technology

著者

書誌事項

Cereals in a European context : First European Conference on Food Science and Technology

edited by I.D. Morton

(Ellis Horwood series in food science and technology)

Ellis Horwood , VCH, 1987

  • : us
  • : gw

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliography and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB24991975
  • ISBN
    • 0895735237
    • 3527264124
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Chichester, England,Weinheim
  • ページ数/冊数
    viii, 523 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ