日本料理篇

Author(s)

Bibliographic Information

日本料理篇

河内一行 [ほか] 編著 ; 岩森大 [ほか] 共著

(応用自在な調理の基礎 : フローチャートによる系統的実習書)

建帛社, 2018.3-

改訂版第3刷

Title Transcription

ニホン リョウリ ヘン

Available at  / 39 libraries

Note

その他の編著者: 川端晶子, 鈴野弘子, 永島伸浩

その他の著者: 大迫早苗, 澤山茂, 杉山法子, 玉木有子, 村山篤子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序論
  • 副次的調理操作
  • 加熱調理の基礎
  • ゆでる
  • だしをとる
  • 煮る
  • 蒸す
  • 炊く
  • 焼く
  • 揚げる
  • 練る・寄せる
  • あえる
  • 生物調理
  • 日本料理の献立構成
  • おせち料理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB25708876
  • ISBN
    • 9784767906294
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    218p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top