中国料理篇

Author(s)

Bibliographic Information

中国料理篇

川端晶子, 澤山茂編著 ; 永島伸浩 [ほか] 共著

(応用自在な調理の基礎 : フローチャートによる系統的実習書)

建帛社, 2018.3-

第11刷

Title Transcription

チュウゴク リョウリ ヘン

Available at  / 46 libraries

Note

その他の著者: 阿久澤さゆり, 鈴野弘子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序論
  • 調理の基本
  • 冷菜・前菜
  • 炒菜
  • 炸菜
  • 溜菜・〓菜
  • 焼菜・〓菜
  • 蒸菜
  • 湯菜
  • 点心・甜菜
  • 薬膳料理
  • 献立構成と食卓の演出法
  • 中国料理のおいしさの特徴と表現用語

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB25708978
  • ISBN
    • 9784767906317
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    214p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top