Bibliographic Information

新・食品衛生学

藤井建夫, 塩見一雄著

恒星社厚生閣, 2018.3

第2版

Other Title

新食品衛生学

Title Transcription

シン・ショクヒン エイセイガク

Available at  / 95 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生の概念と食品衛生行政
  • 食中毒発生状況
  • 微生物性食中毒
  • 寄生虫性食中毒
  • 自然毒食中毒
  • 化学性食中毒
  • 食品添加物
  • 食品の汚染指標細菌
  • 食品の腐敗
  • 食品の微生物制御
  • 食品の安全をめぐるそのほかの話題
  • HACCPシステム

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB25889996
  • ISBN
    • 9784769916154
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 308p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
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