Bibliographic Information

Cakes

坂田阿希子著

NHK出版, 2017.10

Other Title

Cakes

Available at  / 7 libraries

Note

『NHKきょうの料理ビギナーズ』テキストの連載「CAKES」に新しいレシピを加え、再編集したもの

Description and Table of Contents

Description

お菓子のレシピにはおいしくできるための理由がちゃんとある。だからこそ、楽しくて奥深い。季節のお菓子30。

Table of Contents

  • SPRING(ベイクドチーズケーキ;ベリーのコブラー ほか)
  • SUMMER(桃のコンポート&フローズンヨーグルト;はちみつとヘーゼルナッツのヌガーグラッセ ほか)
  • AUTUMN(ナッツのタルト;バタークッキー ほか)
  • WINTER(プルーン入りのショコラフォンダン;チョコレートのダックワーズ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB25982084
  • ISBN
    • 9784140332986
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    135p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top