だしとうま味、調味料
著者
書誌事項
だしとうま味、調味料
(日本料理大全 / 日本料理アカデミー監修)
シュハリ・イニシアティブ, 2018.6
- タイトル別名
-
Flavor and seasonings : dashi, umami, and fermented foods
だしとうま味調味料
- タイトル読み
-
ダシ ト ウマミ チョウミリョウ
並立書誌 全1件
-
-
だしとうま味、調味料 / 日本料理アカデミー監修
BC04418059
-
だしとうま味、調味料 / 日本料理アカデミー監修
大学図書館所蔵 件 / 全56件
-
該当する所蔵館はありません
- すべての絞り込み条件を解除する
この図書・雑誌をさがす
内容説明・目次
内容説明
Japanese cuisine is built around flavours and seasonings derived from umami-rich natural ingredients such as miso, dried fish, varieties of seaweed, shiitake mushrooms and many others. Clearly this is a crucial next step to mastering and understanding Japanese cuisine for any chef. This richly illustrated book offers insight, demonstration, instruction and ultimately familiarity with the essence of Japanese food taste and harmony.
「Nielsen BookData」 より