Bibliographic Information

だしとうま味、調味料

日本料理アカデミー監修

(日本料理大全 / 日本料理アカデミー監修)

シュハリ・イニシアティブ, 2018.6

Other Title

Flavor and seasonings : dashi, umami, and fermented foods

だしとうま味調味料

Title Transcription

ダシ ト ウマミ チョウミリョウ

Related Bibliography 1 items

Available at  / 59 libraries

Related Books: 1-1 of 1

  • 日本料理大全

    日本料理アカデミー監修

    シュハリ・イニシアティブ 2015.12

    プロローグ

    Available at 73 libraries

Details

  • NCID
    BB26073179
  • ISBN
    • 9784908325052
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    183p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top