書誌事項

だしとうま味、調味料

日本料理アカデミー監修

(日本料理大全 / 日本料理アカデミー監修)

シュハリ・イニシアティブ, 2018.6

タイトル別名

Flavor and seasonings : dashi, umami, and fermented foods

だしとうま味調味料

タイトル読み

ダシ ト ウマミ チョウミリョウ

大学図書館所蔵 件 / 56

この図書・雑誌をさがす

内容説明・目次

内容説明

Japanese cuisine is built around flavours and seasonings derived from umami-rich natural ingredients such as miso, dried fish, varieties of seaweed, shiitake mushrooms and many others. Clearly this is a crucial next step to mastering and understanding Japanese cuisine for any chef. This richly illustrated book offers insight, demonstration, instruction and ultimately familiarity with the essence of Japanese food taste and harmony.

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 1件中  1-1を表示

  • 日本料理大全

    日本料理アカデミー監修

    シュハリ・イニシアティブ 2015.12

    プロローグ

    所蔵館69館

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB26073179
  • ISBN
    • 9784908325052
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    jpn
  • 本文言語コード
    jpn
  • 出版地
    東京
  • ページ数/冊数
    183p
  • 大きさ
    27cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ