Bibliographic Information

日本料理大全

日本料理アカデミー監修

シュハリ・イニシアティブ, 2015.12

  • プロローグ

Other Title

The Japanese Culinary Academy's complete Japanese cuisine

Introduction to Japanese cuisine : nature, history and culture

Title Transcription

ニホン リョウリ タイゼン

Available at  / 73 libraries

Note

執筆: 熊倉功夫, 伏木亨

子書誌あり

Related Books: 1-3 of 3

  • だしとうま味、調味料

    日本料理アカデミー監修

    シュハリ・イニシアティブ 2018.6 日本料理大全 / 日本料理アカデミー監修

    Available at 59 libraries

  • 魚介類、鳥類、野菜 = Seafood, poultry, and vegetables

    シュハリ・イニシアティブ 2018.3 日本料理大全 / 日本料理アカデミー監修 . 向板 = Mukoita||ムコウイタ ; 2 . 切る技法 = Cutting techniques||キル ギホウ

    Available at 38 libraries

  • 切る技法、魚のおろし方

    シュハリ・イニシアティブ 2017.7 日本料理大全 / 日本料理アカデミー監修 . 向板 = Mukoita||ムコウイタ ; 1

    Available at 46 libraries

Details

  • NCID
    BB20316369
  • ISBN
    • 9784908325021
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    215p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top