日本料理大全
著者
書誌事項
日本料理大全
シュハリ・イニシアティブ, 2015.12
- プロローグ
- タイトル別名
-
The Japanese Culinary Academy's complete Japanese cuisine
Introduction to Japanese cuisine : nature, history and culture
- タイトル読み
-
ニホン リョウリ タイゼン
大学図書館所蔵 件 / 全70件
-
該当する所蔵館はありません
- すべての絞り込み条件を解除する
この図書・雑誌をさがす
注記
執筆: 熊倉功夫, 伏木亨
子書誌あり
内容説明・目次
内容説明
The first in a multi-volume definitive series on the art of Japanese cuisine that will be the standard work for many years to come. Subsequent volumes will appear annually and will describe and illustrate the technical aspects of Japanese cuisine, such as Umami, Sauce & Seasoning, Cutting and Slicing, Simmering and Steaming, Grilling and Frying, Sushi and Other Cuisine, Desserts, Ingredients and more.
「Nielsen BookData」 より