Bibliographic Information

食品の安全性

上田成子編集 ; 桑原祥浩 [ほか] 著

(スタンダード人間栄養学)

朝倉書店, 2018.10

第2版

Other Title

Food hygiene and safety science

Title Transcription

ショクヒン ノ アンゼンセイ

Available at  / 106 libraries

Note

その他の著者: 鎌田洋一, 上田成子, 澤井淳, 高鳥浩介, 高橋淳子, 高橋正弘

著者「高橋正弘」の「高」は「梯子高 (はしごだか)」の置き換え

参考図書: p155

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品衛生と法規
  • 第2章 食中毒
  • 第3章 食品による感染症・寄生虫症
  • 第4章 食品の変質
  • 第5章 食品中の汚染物質
  • 第6章 食品添加物
  • 第7章 食品衛生管理
  • 関連法規
  • 付表
  • 参考図書

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Details

  • NCID
    BB27113993
  • ISBN
    • 9784254610635
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 160p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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