食品の安全性
Author(s)
Bibliographic Information
食品の安全性
(スタンダード人間栄養学)
朝倉書店, 2018.10
第2版
- Other Title
-
Food hygiene and safety science
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ アンゼンセイ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品の安全性
2018.10.
-
食品の安全性
Available at / 106 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 鎌田洋一, 上田成子, 澤井淳, 高鳥浩介, 高橋淳子, 高橋正弘
著者「高橋正弘」の「高」は「梯子高 (はしごだか)」の置き換え
参考図書: p155
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食品衛生と法規
- 第2章 食中毒
- 第3章 食品による感染症・寄生虫症
- 第4章 食品の変質
- 第5章 食品中の汚染物質
- 第6章 食品添加物
- 第7章 食品衛生管理
- 関連法規
- 付表
- 参考図書
by "BOOK database"