Bibliographic Information

エッセンシャル食品化学 = Essential food chemistry

中村宜督, 榊原啓之, 室田佳恵子編著

講談社, 2018.12

Other Title

食品化学 : エッセンシャル

Title Transcription

エッセンシャル ショクヒン カガク

Available at  / 152 libraries

Note

編集: 講談社サイエンティフィク

参考書・参考資料: p242-244

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品化学の基礎(食品化学とは;水)
  • 2 栄養性成分の化学(炭水化物;脂質;アミノ酸とタンパク質;ビタミンとミネラル)
  • 3 嗜好性成分の化学(味覚成分;視覚成分;嗅覚成分;触覚成分(テクスチャー))
  • 4 食品の機能性と安全性(食品の機能性;食品の安全性)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB27528139
  • ISBN
    • 9784065133415
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 247p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top