サンダー・キャッツの発酵教室

Author(s)

Bibliographic Information

サンダー・キャッツの発酵教室

サンダー・エリックス・キャッツ著 ; 和田侑子, 谷奈緒子訳

ferment books, 2018.10

Other Title

Basic fermentation : a do-it-yourself guide to cultural manipulation

サンダーキャッツの発酵教室

Title Transcription

サンダー キャッツ ノ ハッコウ キョウシツ

Available at  / 38 libraries

Note

参考文献: p122-123

Description and Table of Contents

Description

アメリカ発酵カルチャーのリーダーでありジェームズ・ビアード賞(料理界のアカデミー賞)受賞者でもあるサンダー・エリックス・キャッツが、ポートランドのZINE専門出版社「マイクロコズム・パブリッシング」からリリースした歴史的ZINEの日本語版、ついに登場。名著『発酵の技法』『天然発酵の世界』の原点!

Table of Contents

  • ザワークラウト
  • 味噌
  • 甘酒
  • サワードウ・ブレッド
  • インジェラ
  • エチオピアの蜂蜜酒
  • ビネガー
  • ヨーグルト
  • タラとケフィア
  • バターミルク〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB27634384
  • ISBN
    • 9784990863715
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    141p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top