サンダー・キャッツの発酵教室
Author(s)
Bibliographic Information
サンダー・キャッツの発酵教室
ferment books, 2018.10
- Other Title
-
Basic fermentation : a do-it-yourself guide to cultural manipulation
サンダーキャッツの発酵教室
- Title Transcription
-
サンダー キャッツ ノ ハッコウ キョウシツ
Available at / 38 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p122-123
Description and Table of Contents
Description
アメリカ発酵カルチャーのリーダーでありジェームズ・ビアード賞(料理界のアカデミー賞)受賞者でもあるサンダー・エリックス・キャッツが、ポートランドのZINE専門出版社「マイクロコズム・パブリッシング」からリリースした歴史的ZINEの日本語版、ついに登場。名著『発酵の技法』『天然発酵の世界』の原点!
Table of Contents
- ザワークラウト
- 味噌
- 甘酒
- サワードウ・ブレッド
- インジェラ
- エチオピアの蜂蜜酒
- ビネガー
- ヨーグルト
- タラとケフィア
- バターミルク〔ほか〕
by "BOOK database"