おつまみ一行レシピ : 唎酒師がつくる酒の肴136品

Bibliographic Information

おつまみ一行レシピ : 唎酒師がつくる酒の肴136品

やまはたのりこ著

(マイナビ文庫, 031)

マイナビ, 2014.8

Title Transcription

オツマミ イチギョウ レシピ : キキザケシ ガ ツクル サケ ノ サカナ 136ヒン

Available at  / 1 libraries

Note

英語抄訳付

索引あり

Description and Table of Contents

Description

一行だから覚えやすい、作りやすい。全レシピ英訳付。

Table of Contents

  • 1 お通し
  • 2 箸休め
  • 3 ちょっと一品
  • 4 煮る/焼く/炒める
  • 5 小鍋立て
  • 6 〆のご飯と汁

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB2908423X
  • ISBN
    • 9784839952662
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    15cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top