The best American food writing

著者

    • Reichl, Ruth
    • Killingsworth, Silvia

書誌事項

The best American food writing

edited and with an introduction by Ruth Reichl ; Silvia Killingsworth, series editor

(The best American series / Burkhard Bilger, series editor)(A Mariner original)

Houghton Mifflin Harcourt, 2018

  • 2018

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

"Other notable food writing of 2017": v. 2018, p. [283]-288

関連文献: 2件中  1-2を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB29252232
  • ISBN
    • 9781328662248
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Boston
  • ページ数/冊数
    xxi, 288 p.
  • 大きさ
    21 cm
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ