Bibliographic Information

美肌食品素材の評価と開発

山本哲郎監修

(CMCテクニカルライブラリー, 712 . 食品シリーズ||ショクヒン シリーズ)

シーエムシー出版, 2019.12

普及版

Other Title

Evaluation and development of functional food materials useful for skin care

Title Transcription

ビハダ ショクヒン ソザイ ノ ヒョウカ ト カイハツ

Available at  / 33 libraries

Note

2013年刊の普及版

文献: 各章末, ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 皮膚科学とその評価法(バイオロジカルからの皮膚の理解—皮膚の構造と機能;美肌効果の評価・測定;肌の評価系—皮膚の色を測る・評価する方法;幹細胞をターゲットにした再生美容;皮膚の老化 ほか)
  • 第2編 主要素材での評価と開発(機能性食品の肌の評価法および有効性;美肌;美白;抗ニキビ;抗糖化 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB2934769X
  • ISBN
    • 9784781313900
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 209p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top