Bibliographic Information

「食べ物」香り百科事典

日本香料協会編集

朝倉書店, 2020.1

  • 新装版

Other Title

食べ物香り百科事典

香り百科事典 : 食べ物

Title Transcription

タベモノ カオリ ヒャッカ ジテン

Available at  / 55 libraries

Note

NCID:BA75611316(朝倉書店 , 2006.2)の新装版

引用文献: 項目末

Description and Table of Contents

Description

果物、野菜、山菜、キノコ類、海藻類、香辛料、ナッツ、魚介、畜肉、嗜好飲料、乳製品、アルコール類など約350の食材の香りをまとめた事典。

Table of Contents

  • アオサ
  • アオノリ
  • アサツキ
  • アサノミ
  • アサフェチダ
  • アサリ
  • アジ
  • アジョワン
  • アズキ
  • アスパラガス〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB29679011
  • ISBN
    • 9784254252705
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 682p, 図版 [2] p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top