Bibliographic Information

新・栄養学総論

友竹浩之, 桑波田雅士編

(栄養科学シリーズNEXT)

講談社, 2020.3

第2版

Other Title

新栄養学総論

Title Transcription

シン エイヨウガク ソウロン

Available at  / 85 libraries

Note

参考書: p155

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養の概念
  • 2 消化と吸収
  • 3 炭水化物の栄養
  • 4 タンパク質の栄養
  • 5 脂質の栄養
  • 6 ビタミンの栄養
  • 7 ミネラル(無機質)の栄養
  • 8 水のはたらき
  • 9 エネルギー代謝
  • 付録 日本人の食事摂取基準(2020年版)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB30030486
  • ISBN
    • 9784065180969
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 162p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top