新・栄養学総論
Author(s)
Bibliographic Information
新・栄養学総論
(栄養科学シリーズNEXT)
講談社, 2020.3
第2版
- Other Title
-
新栄養学総論
- Title Transcription
-
シン エイヨウガク ソウロン
Available at / 87 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.508||E39||2版40024615
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考書: p155
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 栄養の概念
- 2 消化と吸収
- 3 炭水化物の栄養
- 4 タンパク質の栄養
- 5 脂質の栄養
- 6 ビタミンの栄養
- 7 ミネラル(無機質)の栄養
- 8 水のはたらき
- 9 エネルギー代謝
- 付録 日本人の食事摂取基準(2020年版)
by "BOOK database"